• Lorem ipsum

De nieuwe fietsendrager Thule EasyFold 3

1 Oct 2024
door Pieter

Ontdek de Thule EasyFold 3: Innovatieve Fietsendrager voor Elke Fiets

De Thule EasyFold 3 is de nieuwste fietsendrager die ultieme flexibiliteit biedt voor het vervoeren van verschillende soorten fietsen, waaronder e-bikes. Dit vernieuwde ontwerp heeft een verstelbare fietsarm met een riem en een meedraaiende kop, zodat fietsframes van 20 mm tot 90 mm perfect passen. Of u nu kinderfietsen, e-bikes tot 30 kg, of zware mountainbikes wilt meenemen, de Thule EasyFold 3 maakt het eenvoudig en veilig.

Laden zonder gedoe! Dankzij de fietsarm die snel vastklikt en de draaibare kop met zachte voering, blijft uw fiets goed beschermd tijdens het transport. De stevige riem zorgt ervoor dat uw fiets stevig op zijn plaats blijft, ongeacht het formaat van het frame.

Heeft u meer fietsen? Met een handige adapter breidt u de Thule EasyFold 3 eenvoudig uit van een fietsendrager voor 2 naar 3 fietsen, of zelfs van 3 naar 4 fietsen. Dit maakt hem ideaal voor elk type fietstocht, van gezinsuitjes tot ritten met vrienden.

Naast functionaliteit biedt de Thule EasyFold 3 een strak, modern design dat bij elk voertuig past. De ingebouwde lampen garanderen bovendien zichtbaarheid en veiligheid op de weg. Kies voor stijl, gemak en zekerheid met de Thule EasyFold 3!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »